Κωμικές εκπομπές στο ελληνικό Youtube

Να σας μοιραστούμε και μερικές κωμικές εκπομπές από Έλληνες κωμικούς. Αν δε τις ξέρετε ήδη, ήρθεν η ώρα να τις μάθετε! 

Big Talk (Live) 

Από την αρχή του ιού, ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντιούνται μέσω Zoom και τα λένε σε ένα ειδικό Big Talk. Σας βάζουμε το #2 επεισόδιο. Ψάξτε στο κανάλι του Λάμπρου Φισφή για να βρείτε τα υπόλοιπα! 


Pitatakes

Η πιο καμμένη εκπομπή του ελληνικού Youtube! Λογοπαίγνια που σε κάνουν να γελάς ή να πονάς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ηλίας Φουντούλης και οι καλεσμένοι. Σχεδόν όλο το ελληνικό standup...


Κ.Τ.Σ. Reloaded

H Youtube εκδοχή του Κάψε Το Σενάριο. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο! 


Μες τη μέση 

Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος και Πάρις Ρούπος, σε ένα υπόγειο μιας πιτσαρίας, υποδέχονται κωμικούς και όχι μόνο! 


Χικ! με τη Χρύσα Κατσαρίνη

Ποτάρες, συνεντεύξεις στο δρόμο και εντός του Comedy Lab με κόσμο και κοσμάκη! Σπεύσατε!


Airball 

Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Γιάννης Ρούσσος, μιλάνε για μπάσκετ και κυρίως ΝΒΑ με τον πιο κωμικό τρόπο που μπορείτε να βρείτε εκεί έξω...


Μαζί και τα 2 podcasts που αξίζουν το χρόνο σας!

Μαρμελάδα Φράουλα - Στέλιος Ανατολίτης / Χάρης Νταρζάνος

Το δίδυμο φωτιά των ελληνικών podcast (!) ο Στέλιος και ο Χάρης. Η σχέση μας με την Μαρμελάδα μετράει ήδη κάποιον καιρό αφού τα παιδιά μας αναφέρανε στην εκπομπή τους και μαζί δώσαμε κάποιους καφέδες στις Μαρμελάδες του podcast. Στην κορυφή των ελληνικών podcast, η Μαρμελάδα είναι διαθέσιμη σε πολλές πλατφόρμες, μια από αυτές το Youtube. Μπείτε για να ακούσετε παράξενα από το διαδίκτυο, να πάρετε τις προτάσεις των παιδιών στο netflix corner και γενικά για να τους ακούσετε να σχολιάζουν (κυριολεκτικά) τα πάντα! 

Κωμική Χαρά - Giuseppe Vieri / Βασίλης Κατέρης

Ένα από τα πρώτα podcast που ανακάλυψα. Giuseppe και Βασίλης, με ένα χάσμα γενεών ανάμεσα τους, καλούν επίσης όλο το ελληνικό standup, μιλάνε για αστεία, για bits, για παραστάσεις, για την τεχνική του standup και για πολλά ακόμα. Ένα από τα πιο ψαγμένα podcast αν ενδιαφέρεστε να μπείτε μέσα στο μυαλό του κωμικού. Τσακωμοί σχεδόν όλη την ώρα, με μια υποβόσκουσα σχέση πατέρα-γιού θα πω εγώ - συγνώμη Giuseppe - που αξίζει κάθε δευτερόλεπτό σας! 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020, 8:02 πμ